Haber

Sinan Ogan’ın Karısı Gökçen Ogan kimdir, kaç yaşında? Gökçen Ogan ne yapıyor?

ATA İttifakı Cumhurbaşkanlığı adayı Sinan Oğan ve ailesi de son günlerde gündem yaratan isimlerden biri. Geniş bir seçmen kitlesine sahip olan adayın eşi Gökçen Oğan merak konusu oldu. Sosyal medyayı etkin kullanan Gökçen Ogan’ın hayatı merak ediliyor. Araştırmacı olarak görev yapan Gökçen Oğan, uzun süredir ASAM’da çalışmaktadır. Peki Gökçen Ogan kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Gökçen Ogan ne yapıyor? İşte Gökçen Ogan hakkında merak edilenler…

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Ogan’ın eşi Gökçen Ogan, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri.

Eşi Sinan Ogan ile sık sık seçim mitinglerine katılan Gökçen Ogan, yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Birçok kişi Gökçen Ogan’ın hayatını araştırıyor.

Gökçen Ogan kimdir?

Sinan Ogan’ın eşi Gökçen Ogan Ankara’da doğdu. Aslen Ankaralı olan Ogan, ilkokul eğitiminden sonra Çankaya’daki Fatoş Abla Koleji’nde okudu. Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Gökçen Ogan’ın Kariyeri

Gökçe Oğan, üniversite eğitiminin ardından yüksek lisans eğitimini tamamladı. “Şangay İşbirliği Teşkilatı ve Bölgesel İşbirliği Girişimleri” konulu tezi ile yüksek lisansını tamamladı. Daha sonra Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi’nde (ASAM) çalışmaya başladı.

Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi’nde Orta Asya uzmanı olarak görev aldı. Birçok araştırma merkezinin Avrasya danışmanıydı.

Bu alanda çok sayıda makale ve makalesi yayınlanmış olan Oğan’ın Şanghay İşbirliği Örgütü adlı bir kitabı bulunmaktadır.

2016 yılında TRT Avaz’da çalışmaya başlamıştır. Bu kanalda çeşitli programlar hazırlamış ve sunmuştur. Gökçen Ogan, Pakistan, Afganistan ve Orta Asya merkezli birçok esere imza attı.

cildirajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu